Posvet z ZZRS na temo RibKat in RGN

Spoštovani, posvet na temo uporabe aplikacije RibKat in priprave RGN, ki ga organiziramo skupaj z Zavodom za ribištvo Slovenije za družine Zveze ribiških družin Celje bo

v soboto 8. oktobra med 9 in 12h
v prostorih ribiškega doma Velenje | Cesta na Jezero 7b, 3320 Velenje.

Na posvetu bo skrbnica Savinjskega ribiškega območja Lucija Ramšak predstavila pripravo letnega plana in poročila ter pokazala na splošno, kako poteka delo s spletnim programom RibKat.

Posvet bo tudi možnost za konkretna vprašanja o pripravi ostalih dokumentov ribiškega upravljanja ter o sprejetju trenutnih in pripravi novih RGN.

Posvet je namenjen predvsem osebam v RD, ki pripravljajo letne plane, poročila, se ukvarjajo z RGN ter na splošno v družini opravljano oz. bodo potencialno opravljali gospodarsko, elektro-odlovno ter tajniško delo (vsi, ki se bodo srečali z državnimi spletnimi aplikacijami kot je RibKat).

Posvet bo priložnost, da si trenutni ribiški upravljavci osvežijo znanje in na licu mesta dobijo konkretne odgovore od Zavoda za ribištvo, ter da potencialni novi upravljalci iz prihajajoče generacije funkcionarjev spoznajo orodja za pripravo načrtov in obveznosti, ki jih čakajo.

Po posvetu bo organizirana malica za vse udeležence med katero bo tudi možnost izmenjave mnenj, informacij, novosti in na splošno vsega okoli ribiškega upravlja

Boštjan Peter ZAGOŽEN
predsednik Zveze ribiških družin Celje

POSVET ZZRS RIBKAT IN RGN

Oznake: Izobraževanja
Preberite še naslednje